SOT ZJARRET ISHIN AKTIVE NË TERRITORIN E MALËSISË

Në territorin e Komunës së Tuzit, ishte aktiv zjarr i madh dhe situate ishte mjaft komplekse kumtoi për agjencinë e lajmeve ”MINA”, komandanti i njësisë së shërbimit mbrojtës dhe shpëtim, Andrija Çagjenoviq.

Zjarri kishte kapluar vendbanimet, Vrane, Sukruq, Omerbozhaj, Milesh,Vulaj dhe rrethina tjera të Tuzit.

Çagjenoviq deklaroi se qëllimi kryesor i zjarrfikësve ka qenë që të pengohet zgjerimi i zjarrit ndaj këtyre vendbanimeve.

Nga pamjet të cilat xhiroi Televizioni Boin, mund të shihet se zjarri kishte përmasa të mëdha kurse era e fortë bënë që situata të jetë shumë serioze.

SHARE