NJOFTIM

Gjeloshaj sapo njoftoi përmes rrjetit social Facebook: “U respektua kerrkesa ime që oborri  të mund të perdoret për dalje, mirëpo jo me shumë se dy veta njëkohësisht dhe duke mbajtur distancen…” 

SHARE