69 PERSONA TË INFEKTUAR, 26 NË TUZ

Instituti i Shëndetit Publik konfirmoi sot edhe 16 raste të tjera të koronavirusit në Mal të Zi. Kjo ka rritur numrin e pacientëve në vendin tonë në 69. Shumica prej tyre janë nga Tuzi – 26. Që nga ky mëngjes, u analizuan 78 mostra. Virusi i ri i koronës u konfirmua deri në orën 17:45min edhe deri tek dy persona të tjerë, ndërsa në 76 persona konstatimi ishte negativ. Ka 6.356 persona nën mbikëqyrje shëndetësore dhe sanitare në Mal të Zi. Rastet pozitive janë të lidhura epidemiologjikisht me rastet e konfirmuara më parë.

SHARE