16 PERSONA U PENALIZUAN PËR TENTIMIN E DALJES NGA TUZI

Gjithsej 16 persona u proceduan penalisht nga policia e Podgoricës për shkeljen e ndalimit të largimit nga territori i Komunës së Tuzit. Drejtoria e Policisë njoftoi se nëntë persona kanë shkelur masën vetëm sot. Nga sot, përveç bllokimeve të rrugëve dhe patrullimit të rregullt, policia do të monitorojë Bashkinë e Tuzit me dron.  “Policia të Mërkurën dhe sot gjeti 16 persona që banojnë në Tuz në vendbanimet Zeta dhe Konik të Podgoricës. Kështu shkelën ndalimin dhe u ngritën kallëzime penale kundër tyre, “thuhet në deklaratë. Shtohet se këta persona u njoftuan dhe u shoqëruan në adresën e vendbanimit.”Policia monitoron çdo ditë përputhjen me masat e përkohshme për të parandaluar përhapjen e koronavirusit. Të gjitha kapacitetet e disponueshme të Drejtorisë së Policisë janë angazhuar në këto detyra gjatë gjithë kohës dhe në këtë mision ato do të jenë këmbëngulëse sepse shëndeti i qytetarëve është përparësi për të gjithë ne ”, thuhet në deklaratë. Siç thanë, përveç bllokimeve të rrugëve dhe patrullimit të rregullt, policia do të monitorojë dhe filmojë Tuzin me dron që nga sot.

SHARE