RRITEN ÇMIMET E DERIVATEVE

Çmimet e karburanteve në Mal të Zi do të jenë tre dhe katër cent më të shtrenjta nga mesnata. Dizeli do të rritet me 0,04 cent për litër, Eurosuper 95 për tre cent dhe Eurosuper 98 katër cent për litër. Kjo do të thotë se nafta do të kushtojë 1.34 euro për litër për dy javët e ardhshme. Eurosuper 95 do të kushtojë 1.46 euro për litër, ndërsa Eurosuper 98 1.50 euro për litër.

SHARE