NJOFTIM

Njoftojmë qytetarët e komunës së Tuzit se bukëpjekësit janë duke punuar pandërprerë dhe vetëm se ka filluar  shpërndarja e bukës për familjet tona !Gjithashtu gjatë ditës do të fillojë furnizimi me gjërat tjera elementare të nevojshme!Apelojmë në rrespektimin e vendimit për të qëndruar në shtëpi dhe furnizimi nuk do të mungojë për askënd !

SHARE