NJOFTIM

Kryetari i Komunës së Tuzit z. Nik Gjeloshaj, mbas gjendjes alarmante që është shpallur në Tuz mbrëmë, duke shënuar deri me tani 15 të infektuar në Malësi, ai komunikoi me drejtorin e EPCG(Elektro Ekonomia e Malit të Zi) ,z. Igor Noveliq dhe janë dakorduar që të gjithë ata që janë me obligim kontrate dhe ishin të detyruar të paguanin faturen, kontrata nuk do të nderpritet. Mbas perfundimit të kësaj situate të jashtëzakonshme do të vazhdoni me pagesat e rregullta …

SHARE