SË SHPEJTI NJËSIA E URGJENCËS NË TUZ

Kryetari i Komunës së Tuzit, Nik Gjeloshaj përmes një postimi në rrjetin social “Facebook” bëri të ditur vendimin i cili u muar në bazë të kërkesës së tij që të hapet njësia e urgjencës në Tuz.

Gjeloshaj njofton që kjo kërkesë është aprovuar dhe pritet që mënjëherë mbas krijimit të kushteve kjo njësi të filloj me punën.

SHARE