LDSH ZGJODHI KRYESINË E RE

Lidhja Demokratike Shqiptare dje në QKI “Malësia”, në Tuz, mbajti Kuvendin zgjedhor, me çrast zgjodhi kryesinë e re, me mandat 4 vjeçar.

Përpos anëtarëve të Kryesisë, Kuvendi i kësaj parti zgjodhi edhe kryetarin, z.Nikollë Camaj, si dhe dy nënkryetarët, z.Ali Dacin dhe z.Asdren Çelaj dhe sekretarin gjeneral, z. Vasel Berishaj.

Të njëjtën ditë ky subjekt mbajti edhe kuvendin e Këshillit Komunal të Malësisë, me ç’rast zgjodhi kryesinë e re, ndërsa kryetar u zgjodh z. Ivan Ivanaj.

SHARE