BRAJOVIQ: KOMUNITETI ISLAM KA TREGUAR NJË NIVEL TË LARTË PËRGJEGJËSIE

Duke u bërë thirrje sinqerisht besimtarëve t’u përmbahen rekomandimeve të organeve shtetërore, Bashkësia Islame e Malit të Zi ka treguar një nivel të lartë të përgjegjësisë sociale dhe ritheksoi rëndësinë e besimit të ndërsjellë, i cili është ushqyer gjatë shekujve si dhe u rezistoi shumë tundimeve, tha Kryetari i Parlamentit të Malit të Zi, Ivan Brajoviq.

“Ne e festojmë Fitër Bajramin në Mal të Zi në dritën e suksesit në ruajtjen e shëndetit të qytetarëve tanë, për të cilët kanë kontribuar të gjithë segmentet e shoqërisë,” tha Brajoviq.

“Bajrami është një festë që mbart mesazhe paqeje dhe miqësie, gjithnjë të nevojshme nga komuniteti ynë i pasur me fe, kombe dhe kultura. Me dëshirën që anëtarët e fesë islame të kalojnë Fitër Bajramin në shëndet dhe gëzim me të dashurit e tyre, u dërgoj urimet e mija më të përzemërta,” thuhet në urimin e Brajoviqit.

SHARE