INSTITUTI: 64 RASTE TË REJA, 15 TURISTË

Në 24 orët e fundit, 64 raste të reja të koronavirusit janë regjistruar në Malin e Zi dhe nuk është raportuar asnjë vdekje, njoftoi Instituti i Shëndetit Publik (ISHP). Laboratorët e Institutit të Shëndetit Publik të Malit të Zi, laboratorë të tjerë publik dhe privatë që merren me diagnozën e infeksionit të ri të koronavirusit përfunduan analizën dje (e enjte, 22 korrik 2021) dhe ISHP paraqiti rezultatet për 2,273 mostra për koronavirusin e ri. Një total prej 64 rastesh të reja pozitive të infeksionit SARS-CoV-2 u diagnostikuan, 49 midis qytetarëve të Malit të Zi ndërsa 15 midis turistëve që po qëndrojnë në Malin e Zi. Deri në orën 15:00, raportohet shërimi i 16 pacientëve. Duke marrë parasysh të gjitha rastet e zbuluara rishtazi, si dhe numrin e të rikuperuarve, numri i përgjithshëm i rasteve aktive COVID-19 në Mal të Zi është 528.

SHARE