INSTITUTI: 208 RASTE TË REJA, 1 VIKTIMË

Në 24 orët e fundit në Mal të Zi një person ka ndërruar jetë nga pasojat e koronavirusit dhe janë regjistruar 208 raste të tjera të reja pozitive të infektimit, njofton Instituti i Shëndetit Publik (ISHP). Përqindja e rasteve të reja pozitive në numrin total të të testuarve për 22.02.2022 ishte 11.8 për qind. Një vdekje e lidhur me infeksionin SARS-CoV-2 u raportua në ISHP ditën e djeshme. Ai ndërroi jetë në moshën 87 vjeçare nga komuna e Podgoricës. Numri i përgjithshëm i vdekjeve nga infeksioni COVID-19 në Mal të Zi që nga fillimi i pandemisë është 2670. Deri në orën 15:00 u raportua shërimi i 422 pacientëve. Duke marrë parasysh të gjitha rastet e reja të zbuluara si dhe numrin e të shëruarve, numri i përgjithshëm i rasteve aktualisht aktive me COVID-19 në Mal të Zi është 2,071.

SHARE