ABAZOVIQ: MBËSHTETJA E TURQISË NË TË GJITHA AKTIVITETET E POLICISË

Mali i Zi mund të llogarisë në mbështetjen e plotë në të gjitha aktivitetet e policisë, si dhe në sektorin për situatat emergjente, tha Zëvendëskryeministri i Malit të Zi Dr. Dritan Abazoviq në një takim me Sulejman Sojlu, Ministër i Brendshëm i Republikës së Turqisë. Zëvendëskryeministri Abazoviq vuri në dukje se Mali i Zi dhe Republika e Turqisë kanë marrëdhënie të mira, miqësore dhe kuptimplote në pothuajse të gjitha fushat, duke vënë në dukje se ato karakterizohen nga bashkëpunimi i fortë ekonomik, rritja e vazhdueshme e tregtisë dhe investimeve të huaja direkte, si dhe një bazë kontraktuale cilësore për realizimin e projekteve të ardhshme me interes reciprok. “Ministri i Brendshëm Sulejman Sojlu theksoi se vizita e Abazoviqit në Ankara është një simbol i bashkëpunimit të plotë midis dy vendeve. Ai theksoi se Mali i Zi ka një vend të veçantë në Ballkan dhe duhet të jetë bartës i stabilitetit në të gjithë Ballkanin Perëndimor,” thuhet në deklaratë.

SHARE