NËNTË PERSONA VDIQËN, 642 RASTE TË REJA

Në Mal të Zi, nëntë persona vdiqën si rezultat i infektimit me virusin Covid 19, dhe u regjistruan 642 raste të reja pozitive. Pjesa e rasteve të reja pozitive në numrin e përgjithshëm të testuar për 20.09.2021 ishte 15.5%. Deri në orën 15:00, u raportua shërimi i 605 pacientëve. Duke marrë parasysh të gjitha rastet e sapo zbuluara si dhe numrin e të shëruarve, numri i përgjithshëm i rasteve aktualisht aktive të COVID-19 në Mal të Zi është 8,144, 146 në komunën e Tuzit.

SHARE