VUKOVIQ: NDARJA E TERRITORIT ME TUZIT ËSHTË NË ZHVILLIM E SIPËR

Ndërkohë që zgjat procesi i ndarjen së kufirit, gjegjësisht deri sa komisioni  përgjegjës për këto çështje është duke punuar nuk do të doja të flas për elementët e këtij procesi, në mënyrë që të mos e rëndoj me asgjë, tha Ivan Vukoviq, kryebashkiaku i i Podgoricës.

Këtë e bëri të ditur për gazetën Dan, në përgjigje të një pyetje nëse kufijtë me Komunën e Tuzit do të ndjeken sipas kufijve e komunave kadastrale, që do të thotë se shumë prona të Kuçit, Mataguzhit, si dhe ndermarrja e Deponisë do të jenë në Tuz.

SHARE