SOT PAGESA E PENSIONIT

Sot ka nisur pagesa e pensioneve për muajin shtator, njoftoi Fondi i Sigurimeve Pensionale dhe Invalidor.

Pensioni mesatar për muajin shtator është 426,58 euro, ndërsa fondet e përgjithshme të nevojshme për pagesën e të drejtave pensionale dhe invalidore janë 49,42 milionë euro.

SHARE