TREGU NË TUZ FILLON PUNËN ZYRTARISHT

Mbas një kohe shumë të gjatë, afro 2 muajve, siç njoftojn nga SHPK “Komunale” tregu në Tuz filloi punën zyrtarisht sot.

Duke qenë se sot është dita e parë, numri i vizitorëve ishte i konsiderueshem, ku 1/3 apo edhe më tepër stenda ishin të hapura. 

Tregu në Tuz i nënshtrohet masave dhe rekomandimeve të Trupit Koordinues Kombëtar, siç janë mbajtja e maskave, dezinfektimi i duarve në hyrje dhe dalje, si dhe distancimi fizik. 

SHARE