RADOJEVIQ: MASAT PLOTËSISHT KUFIZUESE DO TË ISHIN MË EFEKTIVE

Ndihmës Drejtori i Qendrës Klinike të Malit të Zi, Nemanja Radojeviq, tha se do të ishte më efektive për masat për të parandaluar përhapjen e koronavirusi të jetë në nivelin e kufizimit të plotë në një periudhë të shkurtër kohe, me qëllim të zvogëlimit të numrit të pacientëve. Ai për Radion e Malit të Zi thekson se situata epidemiologjike në vend nuk është aspak inkurajuese dhe se kjo nuk u përshtatet aspak punonjësve shëndetësorë për shkak të ngarkesës në sistemin shëndetësor.

SHARE