NJË PERSON KA VDEKUR, 111 RASTE TË REJA

Një person ka vdekur dje nga infeksioni me koronavirus në Mal të Zi dhe janë regjistruar 111 infeksione të reja me koronavirus, njoftoi Instituti i Shëndetit Publik të Malit të Zi. Përqindja e rasteve të reja pozitive në numrin total të testuara 16.03.2022. ishte 7.29%. Deri në orën 15:00 u raportua shërimi i 82 pacientëve. Duke marrë parasysh të gjitha rastet e reja të zbuluara si dhe numrin e të shëruarve, numri i përgjithshëm i rasteve aktualisht aktive me COVID-19 në Mal të Zi është 681

SHARE