ABAZOVIQ: UNË KAM MBËSHTETJEN E PAKICAVE, PSP-së DHE KOALICIONIT “E ZEZA MBI TË BARDHËN”

Kryetari i Lëvizjes Qytetare URA dhe mandatari për përbërjen e qeverisë së pakicës, Dritan Abazoviq, tha se ai pothuajse e ka përfunduar punën e tij dhe se partitë që synojnë ose jo të mbështesin qeverinë për këtë duhet të vendosin në organet e tyre partiake. Abazoviq e tha këtë pas një takimi me përfaqësues të opozitës dhe përfaqësues të partive pakicë. Ai tha se ishte i kënaqur me bisedën dhe se gjithçka, siç tha Abazoviq, po shkon drejt fundit. Ai tha se ka mbështetjen e deputetëve të koalicionit “E zeza mbi të bardhën”, PSP-së dhe partive të pakicave. Por është i pasigurt se kush do ta mbështesë qeverinë e pakicës. Abazoviq tha se sot ose në ditët në vijim do të përpiqet t’i afrojë qëndrimet e SNP, SDP dhe SD.

SHARE