ALEKSANDAR DAMJANOVIQ USHTRUES I DETYRËS SË DREJTORIT TË ADMINISTRATËS SË TË ARDHURAVE

Në seancën e sotme, Qeveria e Malit të Zi emëroi ish-deputetin Aleksandar Damjanoviq si ushtrues të detyrës së drejtorit të Administratës së të Ardhurave. Në periudhën nga 2007 deri në 2020, Damjanoviq ishte deputet në Parlamentin e Malit të Zi, si dhe kryetar i Komisionit Parlamentar për Ekonomi, Financa dhe Buxhet.

SHARE