NUK KA MË TË INFEKTUAR NË PODGORICË

Bazuar në analizat e kryera dje vonë pasdite, mbërriti rezultati i dytë radhazi negativ për pacientin nga Podgorica, kështu që nuk ka me të infektuar me Covid 19 në Kryeqytet.

Numri i të infektuarve që nga fillimi i shfaqjes së epidemisë në Mal të Zi është 324, numri i të shëruarve është 309, ndërsa aktualisht gjashtë janë të sëmurë, nga komunat: Guci: 3, Ulqin: 2 dhe Bijello Pole: 1.

SHARE