TË DREJTAT E AUTORIT TË MUZIKËS SË MALIT TË ZI I DHURUAN NJË PIANO ELEKTRIKE NJËSISË RAJONALE TË SHKOLLËS “VASA PAVIQ” NË TUZ

Të drejtat e autorit të muzikës së Malit të Zi i dhuruan një piano elektrike shkollës artistike për muzikë dhe balet “Vasa Paviq” për nevojat e njësisë së saj rajonale që funksionon në shkollën fillore “Mahmut Lekiq” në Tuz.

Me këtë rast në takim morën pjesë Tijana Illiq, drejtoreshë e shkollës artistike për muzikë dhe balet “Vasa Paviq”, Luigj Dedvukaj, drejtor i shkollës fillore “Mahmut Lekiq”, si dhe Vasilije Raiçeviq, drejtor ekzekutiv i Të drejtat e autorit të muzikës së Malit të Zi, i cili ka dorëzuar një donacion në emër të organizatës.

Donacioni është produkt i punës së vazhdueshme të organizatës sonë për ndërtimin e bashkëpunimit me institucionet arsimore në të gjithë vendin.

„Jemi të bindur se investimi në arsim, veçanërisht në nxënësit e talentuar, është investimi më i mirë për përparimin e shoqërisë sonë,“ thuhet në njoftim.

Të drejtat e autorit të muzikës së Malit të Zi zbaton rregullisht iniciativa të ngjashme dhe ne planifikojmë të vazhdojmë të zbatojmë aksione të tilla edhe në qytete të tjera, ku ka nevojë të plotësohet asortimenti muzikor, të vetëdijshëm se në këtë mënyrë do të ndihmojmë më së miri të rinjtë që të zhvillojnë me sukses talentin e tyre muzikor.

SHARE