QEVERIA E MZ,  I KËRKON KOMUNËS SË ULQINIT QË TË MIRATOHET STUDIMI I MBROJTJES PËR KRIPORËN

Qeveria e Malit të Zi i dërgoi kërkesa Komunës së Ulqinit që sa më parë të miratojë Studimin për Mbrojtjen e Kripores me të cilin ai do të shpallej park i natyrës, shkruan portali Ul-nfo.

Ky dokument para më shumë se dy muajve iu dërgua Sekretariatit për Veprimtari Komunale dhe Mbrojtje të Mjedisit Jetësor i cili duhet të organizojë shqyrtim publik lidhur me këtë.

Pas kësaj vendimin për park të natyrës duhet ta sjellë Kuvendi i Komunës së Ulqinit.

SHARE