ISHP: 2 VIKTIMA, 210 RASTE TË REJA POZITIVE

A laboratory worker places a test tube containing a patient's sample into a box during coronavirus detection tests in the virology research labs at UZ Leuven university hospital in Leuven, Belgium, on Friday, Feb. 28, 2020. China has kick-started a clinical trial to speedily test a drug for the novel coronavirus infection as the nation rushes therapies for those afflicted and scours for vaccines to protect the rest. Photographer: Geert Vanden Wijngaert/Bloomberg via Getty Images

Një total prej 210 rastesh të infektimit pozitive u regjistruan në laboratorët e Institutit dhe laboratorë të tjerë në vend, të cilët kryejnë diagnostifikim PCR për koronavirusin e ri.

Që nga rezultatet e djeshme, Instituti ka marrë raporte për dy vdekje në pacientë pozitivë Covid-19 nga Tivari dhe Nikshiq.

Në 24 orët e fundit, 350 pacientë kanë raportuar shërim.

Numri i përgjithshëm i rasteve aktive me Covid-19 në Mal të Zi aktualisht është 3,697.

SHARE