ÇMIMI NDËRKOMBËTAR „OUTSTANDING SCIENTIST AWARD“ MBËRRIN NË MALËSI

Çmimi ndërkombëtar „Outstanding Scientist Award“ mbërrin në Malësi dhe i’u nda Dr. Martin M. Bojaj.

Bojaj është përzgjedhur për kategorinë “Çmimi i shkencëtarit të shquar – eng. Outstanding Scientist Award” të “Çmimit Ndërkombëtar të Kërkimit dhe Nderit – eng. International Research Award and Honors”.

Kjo mirënjohje është një dëshmi e punës dhe përkushtimit të palodhur në fushën e ekspertizës së Dr. Bojaj.

Web faqja mund të aksesohet në: https://awardandhonors.com/martin-m-bojaj-macroeconomics-outstanding-scientist-award-1977/

SHARE