140 PERSONA JANË TESTUAR, 1 POZITIV

dangerous coronavirus Covid-19 virus in a laboratory - infection of 2019-nCoV virus. Global pandemic risk due to coronavirus outbreak

Në Mal të Zi, vetëm një person është konfirmuar me koronavirus që nga mëngjesi i sotëm, sipas Institutit të Shëndetit Publik.

Numri i përgjithshëm i personave të prekur me Covid19 në Mal të Zi aktualisht është 249.

“Nga sot në mëngjes në orën 08:40 deri në orën 16:30, janë analizuar 140 mostra, njëra prej të cilave ishte pozitive me koronavirusin e ri. Pacienti i ri është nga Podgorica dhe kontakti i një rasti të konfirmuar më parë,” njoftuan nga ISHP.

Në Tuz numri i personave të prekur me koronavirus është 36.

SHARE