KOMBËTARJA E MALIT TË ZI NË TURNEUN KUALIFIKUES PËR LOJRAT EVROPIANE

Bukureshti këtë fundjavë do të presë një turne kualifikues për t’u kualifikuar në Lojërat Evropiane, ku do të performojë edhe ekipi i taekwondo-së së Malit të Zi, njoftoi Shoqata e Taekwondo-së.

Taekwondo malazeze do të përfaqësohet me pesë garues. Nga femra do të performojnë Angjella Berishaj (deri në 73), Andrea Komatina (deri në 57) dhe Jelena Peruniçiq (deri në 46), ndërsa nga meshkujt Zinedin Beqaj (deri në 68) dhe Vasilije Peruniçiq (deri në 74).

Ata do të drejtohen nga trajnerët Nikolla Gegaj, Balsha Radunoviq dhe Vlado Stanishiq.

“Ne nuk kemi një detyrë të lehtë duke pasur parasysh se vendet janë të larta dhe se vetëm vendi i parë të çon në Lojërat Evropiane. Konkurrentët tanë do të japin maksimumin dhe do të mundohen të arrijnë atë garë të madhe”, tha Gegaj.

SHARE