DY RASTE TË REJA ME KORONAVIRUS NË MAL TË ZI

Nga ky mëngjes deri në orën 16:45 minuta, u analizuan 79 mostra, dy prej tyre ishin pozitive me koronavirusin e ri. Të prekurit janë nga Podgorica (1) dhe Tuzi (1). 

Në Mal të Zi, 241 njerëz kanë kontraktuar me sëmundjen Covid 19 që nga fillimi i ngjarjes, theksuan nga Instituti i Shëndetit Publik.

Rastet sipas Komunavejanë:

Podgoricë: 119
Tuz: 35
Nikshiq: 30
Tivar: 20
Ulqin: 9
Andrijevicë: 7
Bijello Pole: 6
Herceg Novi: 6
Budva: 4
Danillovgrad: 3
Tivat: 2

SHARE