DEMOKRATËT DHE DEMOS KËRKOJNË NDRYSHIMIN E RENDIT TË DITËS PËR SEANCEN E 12 DHJETORIT

Grupi i deputetëve “Demokratët – Demos – Paqja është kombi ynë” ka dorëzuar sot në Kuvend propozimin për plotësimin e rendit të ditës për seancën e 12 dhjetorit, me të cilin kërkohet vendim për Propozimin për Ligjin për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për mbrojtjen sociale dhe të fëmijëve. Siç deklaroi deputeti Boris Bogdanoviq, opinioni është dëshmitar i zgjidhjeve historike ligjore të këtij klubi, i cili i solli Malit të Zi shtesa për fëmijë për të gjithë fëmijët deri në moshën 18 vjeçare, tekste falas, kompensim për nënat me tre e më shumë fëmijë dhe një pension minimal më të lartë dhe përfitime pleqërie.

SHARE