ART CLUB: ISMAIL DODA – PËRURIMI I LIBRIT “BALADA POPULLORE”

Shoqata e Artistëve dhe Intelektualëve “Art Club” në bashkëpunim me Bashkësinë Lokale – Ostros do të organizojnë përurimin e librit “Balada popullore të shqiptarëve në Malin e Zi” të autorit Ismail Doda. Përurimi i librit do të bëhet të mërkurën, më 10 gusht 2022, ora 13:00. Kjo ngjarje do të organizohet në Shtëpinë e Kulturës në Ostros.   

SHARE