PROTESTAT E NËNAVE SHKAKTUAN KOLAPS NË KOMUNIKACION

Për shkak të protestës së nënave,sot, një pjesë e Bulevardit të Shën Pjetrit të Cetinës ishte e bllokuar dhe për këtë shkak u krijua kaos i komunikacionit në Podgoricë.

Me këtë rast kilometra të tëra të Kolonave të automjeteve u krijuan pothuajse në çdo rrugë.

Për shkak të turmës, shoferët humbasnin durimin, prandaj në urën “Milenium”, erdhi deri te aksidenti rrugor, në të cilin tre vetë mbeten të lënduar.

Podgorica ka rreth 250,000 banorë dhe posedon rreth 80,000 automjete dhe nuk duhet harruar as tranziti.

E gjithë kjo kontribuon në turmën edhe më të madhe të  kaosit të komunikacionit në Podgoricë.

SHARE