NGA E HËNA, VAKSINIMI I QYTETARËVE

Të hënën, me 8 mars, Qendra Shëndetësore e Podgoricës do të fillojë vaksinimin e qytetarëve kundër Covid 19. Siç u njoftua, vaksinimi, për fillim, u organizua në katër pika në Qendrën Sportive Moraça dhe dy pika në institucionin shëndetësor “Stara Varosh”, dhe më vonë, sipas nevojave, pikat do të hapen në vende të tjera. “Siç është në dijeni të publikut, grupi i parë me përparësi për vaksinimin kundër virusit COVID-19 janë njerëzit më të vjetër se 80 vjeç,” theksuan Qendra Shëndetësore.

SHARE