ABAZOVIQ: KËSHILLI PROKURORIAL TREGOI PROFESIONALIZËM DHE INTEGRITET

Zëvendëskryeministri i Malit të Zi Dritan Abazoviq ka përshëndetur zgjedhjen unanime të ushtruesës  të detyrës të PLSH Maja Jovanoviq, me të cilën, siç thotë ai, Këshilli Prokurorial tregoi profesionalizëm dhe integritet dhe kritikave iu përgjigj në mënyrën më të mirë. Ai beson se vendimet e radhës të rëndësishme do t’i marrë pa vonesë. “Është sikur janë duke u bërë ndryshime rrënjësore në këtë institucion, me theks në luftën e fortë kundër korrupsionit dhe krimit të organizuar”, theksoi Abazoviq.

SHARE