NESËR, SHOQATA “MALËSIA E MADHE” NË NEW YORK NDAN BURSAT PËR STUDENTËT PËR KËTË VIT AKADEMIK

Shoqata “Malësia e Madhe” në New York, në mbledhjen e mbajtur me 5 Janar 2023, duke u mbeshtetur në dispozitat e Nenit 10 të paragrafit 3 të Statutit të kësaj shoqate dhe bazuar në kushtet e parapara me konkursin të shpallur për këtë vit akademik dhe të drejtës së rezervuar të Këshillit Drejtues për modifikimit e këtij konkursi, vendosi të ndaj 56 bursa akademik dhe 10 bursa në formë ndihme. Shoqata për këtë aktivitet nga buxheti i saj ndan 34.800.00 dollarë amerikanë. Këshilli Drejtues i kësaj shoqate, në kuadër të këtij aktiviteti, vendosi që për studentët që ndjekin studimet jashtë shtetit të Malit të Zi të ndaj nga 700.00 dollarë, kurse për ata që studimet i vijojnë brenda këtij shteti dhe ata studentë që këtë e përfituan në formë ndihme do t’ju ndaj nga 500.00 dollarë. Tërheqja e bursave do të bëhet nesër, më 03.02.2023, në sallën e kuvendit të komunës së Tuzit, në ora 12:00.

Studentët që përfituan bursë që studiojnë jashtë shtetit të Malit te Zi; 

Anadeta Gjek Micakovic

Besim Rasim Axhoviq

Zana Nikoll Gjonaj

Lindita Vuksan Nicaj

Lindon Sinishtaj

Arta Sokol Lulgjuraj

Ledina Senad Glilaj

Antoneta Nikoll Gegaj

Mark Nikolla Sinishtaj

Studentët që përfituan bursë që studiojnë brenda shtetit të Malit te Zi;

Bujar Shabaj

Esma Beqir Gjokaj

Emira Rexhep Gjokiq

Jozef Rrok Dreshaj

Magdalena Palo Dusheviq

Elizabeta Dragan Gjokiq

Albana Anton Bikaj

Nadja Vaso Nuculloviq

Ajeta Shaban Orahovac

Angjela Gjon Gjelaj

Renata Pjeter Vulaj

Alisa Palok Juncaj

Amra Fatmir Lulanaj

Fadil Fuad Mandiq

Adella Ruzhdi Nikoviq

Arta Xhevdet Gjokoviq

Nejla Nexhat Orahovac

Xhenisa Xhemal Nikoviq

Martina Nikoll Camaj

Ajeta Musa Nikaj

Amina Mehmed Nikoviq

Sandra Nua Nikaj

Mhill Nua Camaj

Martina Mark Camaj

Martin Viktor Sinishtaj

Sara Dod Gjurashaj

Samira Jonuz Lulanaj

Lindita Sinishtoviq

Naim Hasan Cunmulaj

Sabina Mirsad Orahovac

Ajeta Abedin Dreshaj

Xhemaile Adem Gjokoviq

Lorena Dejan Ujkiq

Barbara Valentino Berishaj

Rajmond Gjek Gjonaj

Valentina Nua Nicaj

Martin Mark Camaj

Merita Luigj Juncaj

Maja Dode Juncaj

Sandra Marjan Iveziq

Katrina Pjeter Arapoviq

Martin Zef Nikoliq

Antoneta Gjelosh Gjokaj

Anton Nikoll Lekocaj

Roza Gjergj Vulaj

Valentino Mirash Juncaj

Monika Anton Sinishtoviq

Adriana Nikaj

Liza Pashko Vulaj

Lorita Ramadan Lulanaj

Simona Nreka Juncaj

Mark Gjeto Sinishtaj

Melisa Safedin Metgjonaj

Hamza Amet Beqaj

Viktor Martin Juncaj

Kristjan Llesh Dushaj

Liria Mark Gojcaj

SHARE