QYTETARËT E TUZIT RESPEKTOJNË MASAT

Qytetarët e Tuzit respektojnë masat, konkludohet nga takimi i sotëm midis kryetarit të policisë së Podgoricës Milovan Paviçeviq dhe kryetarit të Komunës së Tuzit, Nik Gjeloshaj.

Autoritetet komunale së bashku me policinë punojnë në mënyrë të sinkronizuar dhe të përkushtuar për të mirën e të gjithë qytetarëve të kësaj komune, thuhet në postimin e Drejtorisë së Policisë në Twitter.

SHARE