COVID-19: 480 RASTE TË REJA, 3 NË TUZ

Në 24 orët e fundit në Mal të Zi janë regjistruar 480 raste të reja me Covid-19, dhe 4 viktima nga kjo sëmundje. Viktimat, siç u njoftua, ishin nga Nikshiqi (2), Podgorica (1) dhe Berane (1). Gjatë kësaj kohe u shëruan 366 të infektuar. Numri total i rasteve aktive është 5,778 nga të cilët 54 në komunën e Tuzit.

SHARE