PROGRAMI I TRAJNIMIT PROFESIONAL DO TË FILLOJË ME VONESË

Fillimi i zbatimit të Programit të Trajnimit Profesional për personat që përfunduan arsim të lartë shtyhet deri në momentin kur të krijohet një mjedis i sigurt i informacionit, në mënyrë që aplikimet e punëdhënësve dhe përdoruesve në Program të mund të vazhdojnë pa probleme dhe të sigurta, njoftoi Ministria e Arsimit. Siç bëjnë të ditur në njoftim, duke pasur parasysh se infrastruktura e IT-së e Qeverisë është nën sulme intensive kibernetike që prej datës 20 gusht 2022, qasja në internet dhe shërbimet e Portalit eQeverisje janë ndërprerë për arsye sigurie.

SHARE