Gjithçka që duhet të dini për Hënën e re të muajit gusht

Hënat e reja përfaqësojnë fillime të reja dhe janë një kohë kryesore për manifestim dhe vendosje qëllimi.

Hënat e reja në astrologji shënojnë fillimin e një cikli të ri hënor, dhe ndërsa mund të mos jeni në gjendje ta shihni atë shumë qartë gjatë kësaj faze të hënës, energjia e saj është po aq e fuqishme sa çdo kohë tjetër të muajit.

Hëna e re e ardhshme do të vijë më 27 gusht në shenjën e vëmendshme dhe të organizuar të Virgjëreshës, dhe është duke frymëzuar të gjitha shenjat e zodiakut që të pastrojnë jetën e tyre dhe të rregullojnë punët e tyre ndërsa synojnë përpara për qëllimet e tyre.

Hëna e re e gushtit 2022 është hëna e re e fundit e verës, kështu që është një kohë e mirë për t’u kujdesur për detajet e vogla që kanë nevojë për rregullim të imët përpara se të kaloni në një sezon të ri.

Pavarësisht se në cilën stinë është dhe në cilën shenjë zodiakale është, të gjitha hënat e reja na ndikojnë në mënyra gjithëpërfshirëse.Lexo po ashtu:Gjashtë shenjat e zodiakut që do të kenë gushtin më me fat

Lexoni më poshtë për të zbuluar se si hënat e reja ndikojnë në të gjitha shenjat e zodiakut gjatë çdo cikli hënor:

  • Hënat e reja mund të ndikojnë në disponimin tuaj
  • Do të ndiheni më të motivuar për të arritur qëllimet tuaja
  • Hënat e reja mund t’ju bëjnë të përgjumur
  • Hënat e reja janë një kohë e mirë për vetëkujdes dhe pozitivitet

/Telegrafi/

SHARE