INSTITUTI: TETË TË VDEKUR, 625 TË INFEKTUAR RISHTAS

dangerous coronavirus Covid-19 virus in a laboratory - infection of 2019-nCoV virus. Global pandemic risk due to coronavirus outbreak

Në 24 orët e fundit në Mal të Zi, tetë pacientë vdiqën si pasoj e virusit corona, ndërsa 625 infeksione të tjera u konfirmuan, njoftoi Instituti i Shëndetit Publik. Sipas ISHP, laboratorët përfunduan analizën për 2,216 mostra për koronavirusin e ri. Që nga rezultatet e djeshme, tetë vdekje në lidhje me COVID-19 janë raportuar në Institut në pacientë nga Tivari (2), Podgorica (1), Bijello Pole (1), Berane (1), Nikshiqi (1), Cetija (1) dhe Rozhaja (1). ISHP-ja thekson se numri i përgjithshëm i vdekjeve në lidhje me infeksionin COVID-19 në Malin e Zi që nga fillimi i pandemisë është 1.031. Deri në ora 15.00 u raportua shërimi i 480 pacientëve. Numri i përgjithshëm i rasteve aktive COVID-19 në Mal të Zi është 8.775, 98 në komunën e Tuzit.

SHARE